لینک سازی داخلی چیست؟

لینک سازی داخلی(internal link-building) : هر لینکی در وب سایت شما که مخاطب با لمس کردن آن به صفحه دیگری از سایت شما هدایت شود. یکی از اصول مهم سئو لینک سازی داخلی است. در واقع لینک سازی داخلی باعث می شود تا کاربر ما هنگام مشاهده صفحه، به دیگر صفحه های سایت نیز مراجعه کند و از مطالب صفحات دیگر به سادگی استفاده کند. لینک سازی داخلی موجب بهتر شدن جایگاه سایت در گوگل است و یکی از روش های امن جهت تقویت سئو وب سایت می باشد.

Blogs_Images

لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی

با رعایت الگوریتم ها و استاندارد های سئو، سختی کلمات کلیدی، میزان رقابت و ارائه محتوای کاربردی و با کیفیت عالی، با لینک سازی داخلی می توان به نتایج بسیار عالی در گوگل رسید و در نتیجه نیازی به وجود لینک سازی خارجی نیست. گوگل با توجه به الگوریتم های خود، محتوای صفحه ای که به صفحه دیگر لینک شده است را با توجه به ارتباط بین موضوع ها و میزان اهمیت آن ها با ربات های خود بررسی می کند.

Link-BuildingBANNER blog camak

 

تقویت مقاله های جدید تر با استفاده از لینک سازی داخلی (internal link-building) 

بعد از آن که محتوای به روزی وارد سایت کردیم از طریق لینک سازی داخلی به مقالات قدیمی تر لینک می دهیم و با این کار به افزایش ارزش و اعتبار مقاله های قدیمی کمک شایانی می کنیم. همان طور که با استفاده از لینک سازی داخلی موجب افزایش اعتبار مقالات قدیمی تر شدیم، نیاز داریم تا مقالات جدید نیز نزد گوگل، اعتبار ببخشیم.اما این عمل چگونه امکان پذیر می باشد؟ با ما همراه باشید تا با ارائه چند روش کاربردی به افزایش اعتبار مقالات جدید سایت دست پیدا کنیم.

افزایش اعتبار مقالات جدید و لینک سازی داخلی

بعد از منتشر کردن مقالات جدید در بعضی از صفحات وب سایت به صورت اتوماتیک لینک سازی داخلی صورت میگیرد. بارزترین این صفحات عبارت است از:

  • صفحه اصلی: صفحه اصلی یک وب سایت مهم ترین صفحه آن سایت می باشد و در اغلب سایت ها در قسمت انتهایی مقاله های آن سایت قرار می گیرد که این امر سبب می شود تا هر یک از مقالات یک لینک داخلی از این صفحه می گیرند.
  • صفحه برچسب: بعد از انتشار هر مقاله باید آن مقاله را در یک دسته بندی قرار دهیم و هر مقاله برچسب خاص خود را می گیرد و به همین علت با توجه به ایجاد شدن لینک داخلی، موجب افزایش اعتبار صفحه می شویم.مقالات جدیدی که در این صفحه قرار می گیرند بیشترین اعتبار را دریافت می کنند.
  • نمایش مقالات مرتبط با هر صفحه از مقالات: در بعضی از سایت ها هر مقاله که به مقاله دیگری ارتباطی دارد به آن مقاله لینک میگیرد و موجب افزایش رتبه برای آن مقاله می شود.

ولی ایراد بزرگ در تمام این صفحات ثابت این است که با ایجاد یک مقاله و محتوای جدید به مرور محتوا و مقاله قبلی جای خود را از دست می دهند و از اعتبار آنها کاسته میشود.پس باید به فکر روشی دائمی باشیم.

لینک سازی از محتوای قدیمی به مقاله ی جدید 

بر خلاف لینک سه صفحه ای که نام بردیم و موقت بود لینک سازی در درون متن یک صفحه دائمی می باشد

و حالا برای شما عزیزان در ادامه خواهیم گفت تا چه مقالات قدیمی به مقاله های جدید لینک باید بگیرند. با ما همراه باشید.

  • ارتباط موضوعی: بعد از انتشار یک مقاله جدید با توجه به موضوعات محتوا و مقاله هایی که در گذشته منتشر شده اند شروع به دادن لینک داخلی می کنیم، دقیقا به روی کلمه ای که با مقاله گذشته در ارتباط است. برا مثال لینک دادن داخلی بین 4 تا 6 مطلب مرتبط کفایت می کند و نیازی به بیشتر لینک دادن نیست. در نتیجه ما با لینک سازی داخلی به روی این کلمات مرتبط در محتوای جدید می توانیم سبب مطالعه مطالب قدیمی تر باشیم و همچنین مقاله ی جدید نیز اعتبار و ارزش می گیرد و می تواند در بهینه سازی و سئو نزد گوگل جایگاه و رتبه بالایی کسب کند. البته لازم به ذکر است که نزد گوگل این توجه کاربر است که ارزش دارد و اگر لینک دادن داخلی به مقاله سبب جلب توجه مخاطب ما نشود و مخاطب آن لینک را لمس نکند پس این لینک نزد ربات های گوگل مفید نمی باشد.

Link-BuildingBANNER blog camak

توجه داشته باشید که لینک سازی حتما باید با انگیزه صورت بگیرد تا در افزایش اعتبار و رتبه موثر باشد و اگر لینک سازی داخلی بدون هدف خاص انجام بپذیرد سبب مشکلاتی نزد ربات های گوگل خواهد شد.

نتیجه گیری

کلام آخر اینکه لینک سازی داخلی روشی امن و معتبر در طراحی سایت می باشد که سبب رشد سئو می شود ولی در استفاده از لینک های داخلی باید توجه داشته باشیم که زیاده روی نکنیم تا موجب اشتباه و خطا نزد گوگل نشویم .لینک سازی روشی ارزشمند به جهت گردش راحت تر کاربر در سایت شما می باشد.در طراحی سایت لینک سازی داخلی روشی با ارزش است.